Avaleht

Tanel Roovik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Hingemaa" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2011 "Vereringe" Mängufilm Helimonteerija
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Vali kord " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Võõras" Tudengifilm Helimonteerija
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm