Avaleht

Heiki Roots

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Medalid tuules" Dokumentaalfilm Režissöör
1984 "Sõprus-84" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Olümpiaregati peaproov" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Olümpiaregatt - 80" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Tallinn olümpiatuultes" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1979 "Kes pääseb olümpiale" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Olümpiakursil" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Kaptenid" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Olümpiaregati ootel" Dokumentaalfilm Režissöör
1976 "Kahevõitlus" Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm