Avaleht

Edina Csüllög

Ungari päritolu Eestis elav režissöör ja produtsent Edina Csüllög on sündinud 26. märtsil 1979. aastal Budapestis. 1995 - 1996 viibis ta YFU programmi raames vahetusõpilasena Tallinnas Gustav Adolfi Gümnaasiumis. Ta on õppinud eesti filoloogiat Ungari Riiklikus Ülikoolis ELTE, olles soome kirjanduse vahetusüliõpilasena aastal 2000 Helsingi ülikoolis ja 2003 Bilateral Programmi vahetusüliõpilasena Tartu ülikoolis. 2006 omandas ta video- ja filmialaseid kutseoskusi Polifilmis Ungaris. Csüllögil on kolm magistrikraadi, Ungari Riiklikust Ülikoolist 2007 saadud ungari filoloogia ja kirjanduse ning 2008 psühholoogia erialal ja 2013 Balti Filmi- ja Meediakooli filmirežii erialal. Filmialaselt on Csüllog end täiendanud 2010 kevadsemestril Beykenti Ülikoolis Istanbulis ja samal aastal ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Toimetaja
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Produtsent
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
Helioperaator
2015 "Liblikmees" Mängufilm Režissöör
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Produtsendi assistent
2009 "Blow " Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Isa Arpad" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm