Avaleht

Jaan Rekkor

Jaan Rekkor

Näitleja Jaan Rekkor on sündinud 3. aprillil 1958. aastal Juurus. Ta lõpetas 1976 Märjamaa keskkooli, õppis 1976–78 Tartu Riiklikus Ülikoolis ajakirjandust, lõpetas 1982 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri. Töötanud aastast 1982 Endlas, aastast 2005 ka Eesti Draamateatris. Mänginud kuuldemängudes („Saatja aadress”, 1979; „Üks teine lugu”, 2003; „Õngitsejad”, 2009), telelavastustes („Detektiivimäng“, 1989; „Soo”, 1992; „Wikmani poisid”, 1995), filmides („Nipernaadi”, 1983; „Äratus”, 1989, mõlemad Tallinnfilm; „Need vanad armastuskirjad”, 1992, Freyja Film; „Perekondlik sündmus”, 1997, Faama Film, Eesti Televisioon; „Vaarallista kokea”, 2003, Jarowskij Draama Suomi, Zodiak Finland; „Röövlirahnu Martin”, 2005, Parunid ja Vonid, Amrion, Taska Film; „Nõid”, 2006, Lizard Cinema Trade; „Mina olin siin”, ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm
2018 "Portugal " Mängufilm Kirjandushuviline
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Rein Päev
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Ott
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Georg
2015 "Keeris" Teleseriaal Paul Roon
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Bonifacius
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Madis Meeker
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Bonifacius
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Aleks Verlin / Madis Meeker

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm