Avaleht

Urmas Reisberg

Urmas Reisberg on filmitegija, kes on filmide juures tegutsenud nii stsenaristi, operaatori, režissööri kui produtsendina.

Urmas armastab kontseptuaalset lähenemist kunstile (sh filmile) ning on palju eksperimenteerinud žanrite ja tehnikatega. Ta on teinud näiteks ühed vähestest eesti

interkatiivsetest ja stereoskoopilistest filmidest.

Urmas Reisberg on on õppinud filmikunsti Balti Filmi- ja Meediakoolis, ning enne seda Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja Taani ajakirjanduskoolis tele-dokumentalistikat.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Helioperaator
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Produtsent
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Tegevprodutsent
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Valgustaja
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Monteerija
2010 "Sügise palett" Tudengifilm Operaatori assistent
Valgusmeister
2010 "Talve tulles" Tudengifilm Operaator
2010 "Telegrammid Burjaatiast" Tudengifilm Värvimääraja
2010 "Vanad kalad" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm