Avaleht

Matis Rei

Matis Rei

Helirežissöör Matis Rei on sündinud 21. novembril 1988 Kuressaares. Lõpetas 2008 Kuressaare Gümnaasiumi. Õppinud Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis helirežii erialal (bakalaureusekraad 2011), seejärel jätkas õpinguid Inglismaal Riiklikus Filmi- ja televisioonikoolis (National Film and Television School) helirežii erialal (magistrikraad 2015). Helistuudio Herzog Stuudio OÜ juhatuse liige. 2016. aastal võitis Rei maailma helirežissööride hulgas enim hinnatud auhinna Golden Reel Award tudengifilmide helimontaaži kategoorias filmis «Fulfilament» tehtud töö eest. See seitsmeminutiline lühianimatsioon on ühtlasi tema National Film and TV School’i üks magistrikursuse lõputöödest.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
Heli kokkusalvestaja
2018 "Hea karjane" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2018 "Omad" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2018 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2015 "Moest väljas" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Helirežissöör
2014 "Risttuules" Mängufilm Helioperaator
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm