Avaleht

Anne Reemann

Anne Reemann

Näitleja Anne Reemann on sündinud 30. detsembril 1962 Tallinnas. Õppis Tallinna Muusikakoolis laulmist (1982-1984). Lõpetas 1988 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri ja asus seejärel näitlejana tööle tollases Riiklikus Noorsooteatris (praegu Tallinna Linnateater). On abielus Tallinna Linnateatri peanäitejuhi Elmo Nüganeniga.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vee peal (tootmises)" Mängufilm
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Gudrun (hääl)
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Juuli
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Raadiodiktor
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Ametniku naine
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Lotte vanaema
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Külli Munn
2015 "1944" Mängufilm Omakaitse naisvõitleja
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Anna Kosk
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Liina

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm