Avaleht

Elar Kosseson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Külaline" Tudengifilm Kärumees
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kärumees
Dekoratsioonide valmistaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kärumehe assistent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Ehitaja
Kärumehe assistent
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Dekoraator
Ehitaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Keeris" Teleseriaal Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm