Avaleht

Mihkel Ratas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1975 "Hortensia Bussi de Allende Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1975 "Läbi halli kivi" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Laulud nüüd lähevad…" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Mehe samm" Dokumentaalfilm Operaator
1975 "Pärnu Metsakombinaadi mehhaniseeritud ladu" Filmikroonika Operaator
1975 "XXX" Filmikroonika Operaator
1974 "Konteinerveod I-II" Reklaamfilm Operaator
1974 "Merede geofüüsikalised uurimised Nõukogude Liidus" Muud liigitused II operaator
1974 "Ooperiball" Muusikafilm II operaator
1973 "Klaverihäälestaja tuleb kolmapäeval" Tudengifilm Operaator
1973 "Kuuba kultuuripäevad Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1973 "Palivere silikaltsiiditehases" Filmikroonika Operaator
1973 "Põllumajanduslikud vihmutid" Filmikroonika Operaator
1973 "Tuli öös " Mängufilm II operaator
1973 "Ukuaru " Mängufilm II operaator
1972 "Sõpruse näidiskolhoosi kombainer Ülo Lääs" Filmikroonika Operaator
1972 "Tallinna heakord" Filmikroonika Operaator
1972 "Tartu rindesõprade päev" Filmikroonika Operaator
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm II operaator
1971 "Džuudo" Filmikroonika Operaator
1971 "Tuuline rand " Mängufilm II operaator
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm II operaator
1969 "Gladiaator " Mängufilm Operaatori assistent
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm II operaator
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Operaatori assistent
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Operaatori assistent
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Operaatori assistent
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Operaatori assistent
1965 "Jalgratturid ja liiklus" Filmikroonika Operaatori assistent
1965 "Lämmastikväetiste tehas" Filmikroonika Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm