Avaleht

Mihkel Ratas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Aus amet Räpinast" Reklaamfilm Operaator
1987 "August Eelmäe" Filmikroonika Operaator
1987 "Daniel Palgi" Filmikroonika Operaator
1987 "Evald Okas, kõrbe plaanid" Filmikroonika Operaator
1987 "Friedebert Tuglase 100. sünniaastapäeva tähistamine" Filmikroonika Operaator
1987 "Harald Haberman" Filmikroonika Operaator
1987 "Jaan Eilart Tuglasest" Filmikroonika Operaator
1987 "Salme Nigol ja Lennart Meri" Filmikroonika Operaator
1987 "Valmar Adams ja Jaan Kross" Filmikroonika Operaator
1986 "EKP XIX kongress" Filmikroonika Operaator
1986 "Friedebert Tuglas 1886-1986" Filmikroonika Operaator
1986 "Kalurisovhoosi Pihtovka töökogemused" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Operaator
1986 "Kolhoosi profülaktoorium" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Režissöör
Operaator
1986 "Mehhaniseerimine ja automatiseerimine loomakasvatuses" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Režissöör
Operaator
1985 "Eesti NSV Ülemnõukogu saadik, Räpina sovhoostehnikumi lillekasvataja Heli Siiber" Filmikroonika Operaator
1985 "Eesti NSV Ülemnõukogu saadik, Türi Metsakombinaadi langetaja Rein Schmidt" Filmikroonika Operaator
1985 "Endla" Filmikroonika Operaator
1985 "Esimene võttepäev uues paviljonis "Puud olid…" võttel" Operaator
1985 "Helin" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Operaator
1985 "Jäätmevaba tehnoloogia Kirovi nimelise kalurikolhoosi kalatööstuses" Filmikroonika Operaator
1985 "Kaliningradi Merevaigukombinaat" Reklaamfilm Režissöör
1985 "Loomingulise otsingu meetodite õpetamisest" Filmikroonika Operaator
1985 "Mere kutse" Dokumentaalfilm Operaator
1985 "Paganlikud laemärgid Karja kirikus Saaremaal" Filmikroonika Operaator
1985 "Paide rajooni Aravete kolhoosi traktorist, NSV Liidu riikliku preemia laureaat Arvo Heinsaar" Filmikroonika Operaator
1985 "Pärnu haigla 85aastane vanemsanitar Aleksandra Miil" Filmikroonika Operaator
1985 "Poliitilise laulu ansambel Aprilliklubi" Filmikroonika Operaator
1985 "Põlva rajooni Koidu kolhoosi esimees Gustav Nikopensius" Filmikroonika Operaator
1985 "Sajandiring" Dokumentaalfilm Operaator
1985 "Tallinna Muusikakeskkooli probleemidest" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm