Avaleht

Aivo Rannik

Operaator Aivo Rannik on sündinud 2. juulil 1984. aastal. Ta õppis 1991–2003 Paide Ühisgümnaasiumis, 2004–2006 Tallinna Teeninduskoolis koka erialal ning 2008–2011 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis, kust sai bakalaureusekraadi operaatori erialal. Töötanud valgustaja ja operaatori assistendina nii mängu- ja dokumentaalfilmide kui ka telesaadete juures.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kodumaa karjed" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Operaator
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Omad" Mängufilm Valgustaja
2018 "Pank " Teleseriaal Valgustaja
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Valgustaja
2017 "November " Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Valgustaja
2016 "Ema" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm