Avaleht

Katri Rannastu

Katri Rannastu on sündinud 7. märtsil 1981. aastal. Ta lõpetas 1999 Tallinna 49. Keskkooli, seejärel õppis Tallinna Ülikoolis ajalugu (lõpetas 2004) ning Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis (lõpetas 2007).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Monteerija
Helikujundaja
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Monteerija
Toimetaja
2009 "Vanamees ja põder" Tudengifilm Monteerija
Toimetaja
2008 "Lehelapse suvi" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2007 "Põhjamaa tango" Tudengifilm Režissöör
2007 "Uuestisünd" Tudengifilm Monteerija
2006 "Fakk, ma olen naine" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm