Avaleht

Rein Rannap

Rein Rannap

Helilooja ja pianist Rein Rannap on sündinud 6. oktoobril 1953. aastal Tallinnas. Ta on muusiku ja muusikapedagoogi Heino Rannapi ning viiulisolisti ja muusikakriitiku Ines Rannapi poeg. Ta õppis 1965–1972 Tallinna Muusikakeskkoolis ja seejärel Tallinna Riiklikus Konservatooriumis, mille lõpetas 1977. aastal Virve Lippuse klaveriklassis. 1977–1979 järgnesid õpingud Moskva konservatooriumi aspirantuuris Lev Naumovi klassis. 1987 siirdus ta kontserdireisile Itaaliasse ja sealt edasi Ameerikasse, kus aastatel 1991–1995 õppis Los Angeleses Lõuna-California Ülikooli magistriõppes ja 1997 omandas samas doktorikraadi helioomingu alal prof. Stephen Hartke juhendamisel.

 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Superstaari saate žürii
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Helilooja
1982 "Šlaager " Mängufilm Helilooja
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Helilooja
1980 "Minu Tartu" Dokumentaalfilm Helilooja
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Helilooja
1979 "Sireen" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Passioon" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Tallinn" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1977 "Karikakramäng: Promenaad " Mängufilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm