Avaleht

Andres Hallik

Andres Hallik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Külaline" Tudengifilm Monteerija
Värvimääraja
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Monteerija
Värvimääraja
2018 "Marta" Tudengifilm Monteerija
Värvimääraja
2018 "Mõned tähelepanekud armastuse kohta" Tudengifilm Monteerija
Värvimääraja
2018 "Uus tõus, vana mõõn" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2017 "Aeg kasvab läbi me luudest" Tudengifilm Ülemus
2017 "Intervjuu Sirje-Mai Hallastega" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2016 "Manna" Tudengifilm Monteerija
2016 "Mu nimi on Boris" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm