Avaleht

Keijo Preem

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Abitööline
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ehitusmeister
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm