Avaleht

Tõnu Põldsaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1999 "Metskuninganna" Dokumentaalfilm Produtsent
1995 "Kristuse dilemma" Dokumentaalfilm Operaator
1992 "Miliza" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Maailma valgus" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1989 "Siis sai õhtu ja sai hommik" Dokumentaalfilm II operaator
1988 "Bolero" Muusikafilm Operaatori assistent
1988 "Jõulud Siimu talus" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
II operaator
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm