Avaleht

Andrew Bond

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Komposiit
2013 "Tsoon" Tudengifilm Režissöör
2012 "Bye" Tudengifilm Eriefektid
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Eriefektid
2011 "Koddo" Tudengifilm Eriefektid
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Tamm
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Clumsy man
2009 "The Great Hike" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Vene suurus" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Seebikas Naabripoiss
2008 "Advertisiment conspiracy theory" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm