Avaleht

Andrus Prikk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Ema" Mängufilm Operaatori I assistent
2012 "Deemonid" Mängufilm Operaatori assistent
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Rotilõks " Mängufilm Operaatori I assistent
2010 "Külm on" Tudengifilm Operaatori I assistent
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Operaatori I assistent
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Operaatori I assistent
2010 "Oleg" Mängufilm Operaatori I assistent
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Operaatori I assistent
2009 "Seal, kus lõpeb luule" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Operaatori I assistent
2008 "Soovide puu " Mängufilm Operaatori I assistent
2007 "Georg " Mängufilm Operaatori I assistent
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Igavese armastuse sõdalane " Mängufilm Operaatori II assistent
2006 "Vägev võlur" Mängufilm Operaatori I assistent
2005 "Kutse" Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Malev " Mängufilm Operaator
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Operaatori II assistent
2004 "Hirm" Mängufilm Operaatori I assistent
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm Operaatori I assistent
2004 "Potisetod tulevad" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Reporter" Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Operaatori assistent
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Operaatori assistent
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Operaatori I assistent
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Operaatori assistent
2002 "Graali otsimas" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Kuningas üheks päevaks" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Ballada" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm