Avaleht

Margus Prangel

Margus Prangel

Näitleja Margus Prangel on sündinud 7. juulil 1974. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Tallinna Järveotsa Gümnaasiumi ja Tallinna 15. kutsekeskkooli toiduvalmistamise erialal. 2000. aastal lõpetas ta Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli 19. lennu. Margus Prangel töötas aastatel 2000–2011 Eesti Draamateatris näitlejana, seejärel vabakutselisena mitmetes teatrites, lisaks on ta mänginud raadioteatris, filmides ja teleseriaalides.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Margus
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kõrtsmik (hääl)
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Rainar
2018 "Pank " Teleseriaal Põllu
2018 "Portugal " Mängufilm Martin
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Peeter
2017 "November " Mängufilm Kolmjalg-kratt (hääl)
Kaubasetu (hääl)
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Aivo
2014 "Põhjatäht" Animafilm (hääl)
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Isa

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm