Avaleht

Paul Poom

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Camilla isa
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Camilla isa
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Dublant
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm
1991 "Rahu tänav" Mängufilm
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Valter
1990 "Semm" Tudengifilm
1989 "Äratus " Mängufilm
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Pillimees
1988 "Giordano" Tudengifilm Aadu Kaarjas, fotograaf
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Lembit
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Käo Paul
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Cown
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Peetrus
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Sõjalaeva tüürimees
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
mehaanik
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Peeter Viksur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm