Avaleht

Laur-Erik Ruus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
Operaatori II assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori II assistent
2018 "Reetur" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Afgaan" Tudengifilm Operaatori assistent
2016 "Ema" Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Ohverdus" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm