Avaleht

Tõnu Aav

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Mu nimi on Boris" Tudengifilm
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm mängib iseennast
2006 "Vaenlane nr 1" Populaarteaduslik film Teksti lugeja
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Koby
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Manivald
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Produtsent
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Hõlmik
1998 "Eraelu" Dokumentaalfilm
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Saksa kindral
1994 "Tulivesi " Mängufilm Piirivalveülem Soomes
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Felix Viss
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Kõrtsmik
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Setu (hääl)
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Pruudi isa
1991 "Surmatants " Mängufilm Taanlane
1985 "Bande " Mängufilm Prokurör Farr
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Parteisekretär
1985 "Puud olid... " Mängufilm Müllerson
1983 "Eesti NSV ehitusmaterjalitööstus" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Teksti lugeja
1983 "Lurich " Mängufilm Grünberg
1982 "Tallinnale ja olümpiafassaadile meie poolt" Amatöörfilm Operaator
1979 "Giufa" Animafilm Jutustaja (hääl)
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Inspektor koolis
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Tent, kaitsepolitsei ülem
1973 "Tuli öös " Mängufilm Kirjanduse õpetaja
1972 "Päev keemiata" Dokumentaalfilm Jaak
1972 "Verekivi " Mängufilm Veel sõjakam raehärra
1971 "Druus ja Fatkin" Muusikafilm Jalgpallikohtunik
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Tent, kaitsepolitsei ülem

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm