Avaleht

Marko Piirsoo

Režissöör ja operaator Marko Piirsoo on sündinud 24. jaanuaril 1975 Tallinnas. 1993 lõpetas ta Tallinna 54. Keskkooli ja õppis seejärel 1993-1996 Tallinna Polütehnikumis telekommunikatsiooniseademete erialal. !996-2000 õppis Marko Piirsoo Tallinna Pedagoogikaülikoolis telerežii erialal. On teinud nii filme kui telesaateid.  

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Monteerija
2014 "A ja B" Teleseriaal Režissöör
2010 "ENSV" Teleseriaal Režissöör
2008 "Jackpot" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Hääl raadios; sanitar
2007 "Dirigendi kõla" Dokumentaalfilm Konsultant
Režissööri assistent
2006 "Lehmakauplemine" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Veebel, vonn ja Leetse mõis" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Metsavennad voodi ees" Dokumentaalfilm Monteerija
Teksti lugeja
2002 "Avatud elule" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm