Avaleht

Sigrit Villido

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Homme" Tudengifilm Grimeerija
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Grimeerija assistent
2018 "Tomorrow Island" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2017 "Kodutee" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2017 "Säde" Tudengifilm Jumestuskunstnik
Fotograaf
2016 "Bodom" Mängufilm Grimeerija
2015 "8 kg" Tudengifilm Grimeerija
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm