Avaleht

Livia Ulman

Stsenarist Livia Ulman on sündinud 18. jaanuaril 1982. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli filoloogiateaduskonna ja osalenud John Bernsteini lootoas ning Baltic Eventi raames stsenaariumitöötoas POWR. Lisaks on ta end täiendanud TorinoFilmLabi programmis Adaptlab. Livia Ulman on kirjutanud stsenaariume telesarjadele “Ohtlik lend” (ETV), “Kodu/Elu keset linna” (TV3), “Kättemaksukontor” (TV3), “Keeris” (TV3), “Myyrä” (YLE) ning filmidele “Teesklejad” ja “Roosa kampsun” (Amrion). Hetkel arendab ta mängufilmi „Läänemere isandad“ ja lastefilmi "Erik Kivisüda" stsenaariumeid. Peamiselt kirjutab koos kaasstsenaristi Andris Feldmanisega.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Mihkel " Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Tõlkija
2016 "Teesklejad" Mängufilm Stsenarist
Tõlkija
2015 "Keeris" Teleseriaal Stsenarist
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Stsenarist
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Stsenarist
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Stsenarist
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm