Avaleht

Adeele Tähemaa

Adeele Tähemaa

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Tootmisjuht
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Tootmiskoordinaator
2017 "Igitee " Mängufilm Tootmiskoordinaator
2017 "Sangarid " Mängufilm Tootmiskoordinaator
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Produtsendi assistent
2016 "Vaikus" Tudengifilm Tütarlaps baaris
2015 "Pilk" Tudengifilm Produtsent
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Susanna
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Salme

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm