Avaleht

Anna Maistrenko

Anna Maistrenko

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Surmatants" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Homme" Tudengifilm Monteerija
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Tõlkija
2018 "Mis teed?" Tudengifilm Monteerija
2017 "9mm" Tudengifilm Monteerija
Klapp
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Klapp
2017 "Maša" Tudengifilm Klapp
Režissööri assistent
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Klapp
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Klapp
2016 "Mäel" Tudengifilm Monteerija
Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm