Avaleht

Eeva Mägi

Eeva Mägi

Režissöör Eeva Mägi on sündinud 16. mail 1987. aastal Kuressaares. Ta on õppinud Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas (BA 2010), Maastrichti Ülikoolis (intellektuaalse omandi õigus LL.M, cum laude 2011), seejärel Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis dokumentaalfilmirežiid (MA 2015). 2017. aastal osales ta Werner Herzogi töötoas Kuubal. Eeva Mägi töötab ka vandeadvokaadina ning on keskendunud autoriõiguste kaitsele. Ta on Kinoliidu, Eesti Dokumentalistide Gildi ja Eesti Advokatuuri  liige.

Loe lisaks:
Eeva Mägi - hullumajast kohtumajja, vahepeatusega kinomajas
Pihl, K. (2015). Eeva Mägi - hullumajast kohtumajja, vahepeatusega kinomajas [Areeni tulevikutähed 2015]. Eesti Ekspress, 28. jaan.
 

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Muidu üks mees" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Helirežissöör
2013 "Jah" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2013 "Vanamutt ja meri" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2009 "Rikutud fantaasia" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm