Avaleht

Hillar Peep

Hillar-Vahur Peep

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Kaevutee" Teleseriaal Režissöör
1982 "Kes on kes?" Dokumentaalfilm Režissöör
1978 "Kolmas aasta - lööktööaasta. Valguprobleemid" Dokumentaalfilm Režissöör
1978 "Tööjõuressursid" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Meistrimõõdud" Dokumentaalfilm Režissöör
1968 "Tädi Rose" Telemängufilm II režissöör
1966 "Eesti mustakirju tõukari" Dokumentaalfilm Režissöör
1964 "Hübriid "Kuusiku"" Populaarteaduslik film Režissöör
1964 "Kiviste kambrite rikkus" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm