Avaleht

Ao Peep

Ao Peep

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Magada tahaks" Tudengifilm Isa
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Mati
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Isa
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Näitleja
1990 "Teenijanna" Mängufilm Härra Rinnus
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Muuseumi direktor
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Erich Viltok, parteisekretär
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Koosoleku juhataja
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Telemängufilm
Muud liigitused
Seadusesilm, Kohtunik, Oksjonihärra, Sulane
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Vikerkaar

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm