Avaleht

Priit Pedajas

Priit Pedajas

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Peanäitejuht
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Hödor (Mehetapja)
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kindral Unt
1991 "Liivlaste lood" Dokumentaalfilm Helilooja
1984 "Kuulugu" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Helilooja
Konsultant
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Helilooja
Helikujundaja
1982 "Künnimehe väsimus (esialgne variant)" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1980 "Jõulud Vigalas " Mängufilm Ants Laasi, talumees
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm Helilooja
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Muud liigitused
Telemängufilm
Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm