Avaleht

Matilde Matvere

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Režissööri II assistent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Autojuht
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Autojuht
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tootmisassistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri II assistent
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Režissööri II assistent
2016 "Carmina Burana" Tudengifilm Režissööri assistent
2015 "Ühine tuli" Tudengifilm Operaator
2014 "Müügimees" Tudengifilm Tõlkija
Produtsendi assistent
2014 "Tankla" Tudengifilm Tõlkija
Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm