Avaleht

Kaspar Velberg

Kaspar Velberg

Näitleja Kaspar Velberg on sündinud 29. jaanuaril 1989. aastal. 2012 lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli näitleja õppesuuna. Alates augustist 2012 töötab Tallinna Linnateatris näitlejana. Filminäitlejana debüteeris Elmo Nüganeni mängufilmis "1944" ühe peaosatäitjana.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Mihkel " Mängufilm
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Ander
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Ralf
2015 "1944" Mängufilm Karl Tammik
2015 "Kivamees" Tudengifilm Enn Tamm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm