Avaleht

Tõnis Pill

Tõnis Pill

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Režissööri I assistent
2017 "Kodutee" Tudengifilm Režissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Platsi administraator
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Säde" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator
2017 "Taasta side" Tudengifilm Režissöör
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Režissöör
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Klapp
2015 "8 kg" Tudengifilm Eriefektid
Režissööri I assistent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm