Avaleht

Gretlyn Palberg

Gretlyn Palberg on sündinud 29. aprillil 1989. aastal. Ta on õppinud Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis, kust sai 2011 bakalaureusekraadi audiovisuaalse meedia erialal ning 2013 magistrikraadi filmi ja video erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Produtsent
2012 "Komöödia Kuningas" Tudengifilm Produtsendi assistent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Näitlejate valija
2012 "Võõrsil" Tudengifilm Produtsent
2011 "Kodus või võõrsil" Tudengifilm Tootmisassistent
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Tootmisjuht
2011 "Suurte meeste mängud" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2010 "Aastapäev" Tudengifilm Produtsent
2010 "Järjekordne nädalavahetus" Tudengifilm Produtsent
2010 "Jope" Tudengifilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm