Avaleht

Rein Pakk

Rein Pakk

Rein Pakk on sündinud 31. mail 1968 Tartus. 1986 lõpetas ta Tartu II Keskkooli. 1986-1987 õppis Rein Pakk Muusikaakadeemia lavakunstikateedris ja 1991-1992 Eesti Humanitaarinstituudis. 1992 sügisel asus ta õppima Tallinna Pedagoogikaülikooli filmi- ja videokateedris filmilavastusalal ning lõpetas õpingud 1996 bakalaureusekraadiga. Pärast ülikooli lõpetamist on Rein Pakk töötanud nii reklaami kui turunduse alal. 2001-2004 oli ta Eesti Kunstiakadeemia vabade kunstide õppetooli kinoajaloo ja režissuuri lektor ning Tartu Kõrgema Kunstikooli fotoosakonna kinoajaloo ja režissuuri lektor. Ta on osalenud mitme Tallinna ja Tartu söögikoha-klubi loomisel ning neile sisekujunduse tegemisel.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Alo" Teleseriaal Rein
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Lavastaja
Raimond
2012 "Alpimaja" Teleseriaal saatejuht Mihkel Kull
2012 "Deemonid" Mängufilm Pandimaja pidaja
2010 "ENSV" Teleseriaal Rein Karmats
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Stsenarist
Dialoogi autor
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Andres
2007 "Sügisball " Mängufilm Parkimiskontroll
1995 "57 minutit akvaariumis" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm