Avaleht

Triin Kadaja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Toitlustaja (kokk)
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Kärumees
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Järjepidaja
2018 "Sõlm" Tudengifilm Klapp
2017 "1/2 last" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "9mm" Tudengifilm Stsenarist
Grimeerija
Kunstniku assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Toimetaja
2017 "Maša" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Mäel" Tudengifilm Kassapidaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm