Avaleht

Andreas Aadel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Stsenarist
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Toimetaja
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Stsenarist
2016 "Üle müüri" Tudengifilm Režissööri assistent
2015 "8 kg" Tudengifilm Režissööri II assistent
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Stsenarist
2015 "Näljanädal" Tudengifilm
2014 "Intervjuu Arvo Valtoniga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Müügimees" Tudengifilm Stsenarist
2014 "Tankla" Tudengifilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm