Avaleht

Johanna Maria Paulson

Johanna Maria Paulson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv (tootmises)" Mängufilm Tootmisjuht
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri II assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Režissööri II assistent
2017 "Kodutee" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Maša" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Režissööri assistent
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Produtsent
2017 "Säde" Tudengifilm Produtsent
Stsenaariumi toimetaja
2017 "Taasta side" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Produtsent
Toimetaja
Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm