Avaleht

Janeli Adermann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Portugal " Mängufilm Poomimees
2017 "9mm" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2017 "Gerassimovi naised" Dokumentaalfilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Impromptu" Tudengifilm Režissööri assistent
2017 "Olevik" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2017 "Taasta side" Tudengifilm Poomimees
2016 "Astrid" Tudengifilm Poomimees
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Intervjuu: Heiki Ernits" Tudengifilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm