Avaleht

Aivo Jääger

Aivo Jääger

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Jutusta mulle tantsu" Tudengifilm Monteerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Abitööline
2018 "Portugal " Mängufilm Monteerija assistent
2017 "Heldur " Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Kodutee" Tudengifilm Monteerija
Visuaalsed efektid
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Monteerija
2017 "Taasta side" Tudengifilm Klapp
Monteerija assistent
2016 "Hingan, seega tantsin" Tudengifilm Monteerija
2016 "Sirius" Tudengifilm Monteerija
2015 "8 kg" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm