Avaleht

Aleksandr Heifets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Noored piiril" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
Operaator
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2018 "Vastuvõtt" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2017 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2015 "Lõuendilinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2014 "Prügi mahapanek keelatud!" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Kümnest kümneni" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2009 "Võõras omade seas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2008 "Soovide puu " Mängufilm Fotograaf
2010 "Romeo, Julia ja Jüri" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm