Avaleht

Mati Viiul

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Kui mina hakkan...II" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Kaua tehtud kaunikene..." Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Kui mina hakkan ..." Amatöörfilm Operaator
2007 "Kui mina hakkan...I" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2004 "Looduse jõud" Amatöörfilm Operaator
2003 "Fossiilide imepärane maailm" Amatöörfilm Produtsent
Režissöör
2003 "Järvemuda raamat" Amatöörfilm Operaator
1999 "Kaali meteoriit" Amatöörfilm Operaator
1998 "Eesti torupilli ajalugu ja tänapäev" Amatöörfilm Operaator
1998 "Ühe talu lugu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm