Avaleht

Anil Kapur

Anil Kapur

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hea tüdruk" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Meestest" Tudengifilm Valgustaja
2018 "U48 2018: Remont" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Armastus?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Tootmiskoordinaator
Kelner
2017 "Impromptu" Tudengifilm Kärumees
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Elektrik
2015 "Kaks kokka" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Kalad meres" Tudengifilm
2015 "Kivamees" Tudengifilm Valgustaja
Operaatori II assistent
2015 "Naeruga tule vastu" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm