Avaleht

Rauno Kuusik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Näitlejate valija
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm
2017 "Kodutee" Tudengifilm Stsenarist
2017 "Olevik" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Taasta side" Tudengifilm Režissööri II assistent
Stsenaariumi toimetaja
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Stsenarist
2015 "Intervjuu Õie Oravaga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Tankla" Tudengifilm Röövel
2013 "Peaosa" Tudengifilm Arst 1

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm