Avaleht

Rein Oja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm James (hääl)
2018 "Mihkel " Mängufilm Kirikuõpetaja
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal prokurör Siimon
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Hanna isa
2010 "ENSV" Teleseriaal Olev Schellenberg
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Ärimees
2009 "Vasha " Mängufilm Rain
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Riigivanem Akel
2008 "Väljasõit" Tudengifilm Markus
2007 "Georg " Mängufilm Richard
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Arst
2006 "Estonia" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2006 "Meeletu " Mängufilm Rommi
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Ajakirjanik
2006 "Vanapagan" Tudengifilm Pastor
2005 "Tuul" Tudengifilm Fred
2002 "Pääsemine" Mängufilm Arkadi
1998 "Georgica " Mängufilm
1998 "Kired" Teleseriaal Režissöör
1998 "Pall vastu seina" Mängufilm Insener
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Konsultant Bolševik/NKVD agent
1997 "Waba Riik" Teleseriaal
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Hans Kaleva, isa (1944)
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Konsultant Mees "Mercedeses"
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal õpetaja hr Pahkla
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Hugo
1994 "Tulivesi " Mängufilm I ihukaitsja
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Reporter

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm