Avaleht

Jennifer Scholz

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Grimeerija
2018 "Marta" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2018 "Omad" Mängufilm Grimeerija
2018 "Pank " Teleseriaal Grimeerija
2017 "1/2 last" Tudengifilm Grimeerija
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Grimeerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Grimeerija assistent
2015 "Ajarändurid Alex ja Tom" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
Tõlkija
Grimeerija
Fotograaf
2015 "Kivamees" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm