Avaleht

Andri Allas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõks" Teleseriaal Monteerija
2017 "Ruja - Keelatud!" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2015 "8 kg" Tudengifilm Monteerija
Eriefektid
Helioperaator
Fotograaf
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Monteerija
Fotograaf
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Animaator
Monteerija
Valgustaja
Värvimääraja
Raivo kaastööline
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2014 "Vaikivad orhideed" Tudengifilm Monteerija
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Monteerija Madrus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm