Avaleht

Adele Thele Kuusk

Adele Thele Kuusk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Kunstnik
Tootmisjuht
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hall" Tudengifilm Kunstniku assistent
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Tüdruk
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Kunstnik
2014 "16 trepisammu" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Kodu" Tudengifilm Operaator
2014 "Perekonnaõpetuse tund" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm