Avaleht

Endel Nõmberg

Endel Nõmberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Mängi, laser!" Dokumentaalfilm Režissöör
1975 "Pillerkaar I" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1975 "Pillerkaar II" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1971 "Vanemuine 1870-1970 " Dokumentaalfilm Režissöör
1970 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Režissöör
1966 "Kaarel Karm" Dokumentaalfilm Režissöör
1966 "Liivi rannal" Dokumentaalfilm Režissöör
1966 "Ma ise ilutegija" Dokumentaalfilm Režissöör
1966 "Peegliahv" Telemängufilm Jutustaja
1962 "Sammud teel" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm